• by: [:swvar:text:225:]
  • June 7th, 2019
  • Category: Jobs

Account Manager aka Bruggenbouwer


Over deze job: 

Het is onze dada en we herhalen het graag: je kunt mensen niet dwingen, je moet ze overtuigen door de kracht van communicatie! Iedereen heeft een verhaal, en iedere organisatie of bedrijf wordt aantrekkelijk eens je hoort van medewerkers, klanten, partners... waar ze mee bezig zijn of hoe een product of dienst een verschil gemaakt heeft.

Zulke verhalen mee helpen uitwerken en ervoor zorgen dat ze via websites, newsletters, blogs, magazines enzovoort bij het juiste publiek belanden – dat wordt jouw rol. Ben je een digital native? Heb je een vlotte pen? Of oog voor detail en genoeg drive om projecten te sturen en tot een goed einde te brengen? Dan zien we jouw sollicitatie graag binnenkomen!

 

Wat zal je doen? 
Samen met je teamgenoten realiseer je content marketing-projecten van verschillende klanten. Af en toe neem je daarbij zelf de pen ter hand. Maar je bent vooral een organisator, iemand die mensen kan motiveren om te doen wat moet gebeuren om resultaten te halen. Op termijn leid je steeds grotere projecten zelfstandig in goede banen.

 

Wie je bent?

·      Een geboren planner en doener

·      thuis in de principes van storytelling en content marketing

·      je begrijpt hoe digitale communicatie  er ‘achter de schermen’ uitziet : SEO, WordPress of andere content management systemen voor dynamische websites hebben voor jou geen geheimen

·      je werkt ook vlot met digitale platformen als Mailchimp

·      kritisch, maar met een positieve noot: je wijst je klanten en collega’s op mogelijke risico’s, maar denkt mee na over mogelijke oplossingen

·      pro-actief en stressbestendig, met oog voor detail : je werkt binnen de afgesproken deadlines zonder in te boeten op kwaliteit

·      een enthousiaste team player

·      drietalig (NL-ENG-FR)

·      afgestudeerd met een masterdiploma in talen, (marketing)communicatie of een aanverwante domein

Wat we bieden

Bij Cantilis buigen we ons over allerlei boeiende onderwerpen: microleningen in de derde wereld, baanbrekende medische toepassingen, lasagne, de aanleg van havens op andere continenten… Samengevat bieden we je :

·      Een zeer afwisselende job in een trendy omgeving, biljarttafel incluis

·      Een full time contract van onbepaalde duur

·      Een eerlijk loonpakket, inclusief extralegale voordelen, op basis van je ervaring en motivatie

·      De hulp van een dynamisch team

·      De mogelijkheid om de inhoud van je job zelf verder te ontwikkelen en door te

groeien tot Account Manager of Content Specialist.

·      Dat alles in de mooiste stad van Vlaanderen: Gent.

 

Interesse? Solliciteer nu!

Herken je jezelf in dit profiel ? Stel jezelf dan voor aan Sybil Van Torre (Managing Partner) via iwouldlovetowork(at)cantilis.be met vermelding van de functie Project Manager.

Past jouw profiel niet helemaal bij deze functie, maar wil je graag bij ons werken? Check dan

onze andere vacatures voor mensen met meer ervaring (Account Manager) of een nog scherpere pen (Content Specialist).

 

 

 

Over ons
C² vertegenwoordigt en behartigt de belangen van natuurlijke en rechtspersonen actief in het domein van de Communicatie.
Volg ons op sociale media
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief