• by: [:swvar:text:225:]
  • August 20th, 2019
  • Category: C²

Vernieuwd bestuur C² klaar voor een druk werkjaar


Bij C² (de Belgische vereniging van communicatiedeskundigen) komen er enkele nieuwe leden bij in de raad van bestuur. Dat zijn achtereenvolgens : Erika Van Bogget (Ketchum), Florence Muls (Interel), Nathalie Meert (free lance communicatiespecialist), Tom Van De Vreken (De Lijn), en Roel Dekelver (Delhaize). Ook blijven aan als bestuurders : Haroun Fenaux (Proximus), Mathieu Van Overstraeten (akkanto), Erik Lenaers (Weber Shandwick), Bruno Leyssens (RCA) en Sandrine Vandendooren (Degroof Petercam). Bovendien hebben de bestuurleden ook Kris Poté (Capgemini) opnieuw bevestigd als voorzitter, en Eveline De Ridder (Whyte) als ondervoorzitter.

Op het programma van C² staan in het najaar heel wat activiteiten. Op 28/8 is er om 18u de jaarlijkse zomerdrink in De Kruitfabriek in Vilvoorde, op 18/9 is er de workshop “Pitching”, op 25/9 om 11u30 heeft het event rond misbruik van nieuwe media plaats bij Roularta in Zellik (Propaganda 2.0), en op 15/10 de workshop rond “media landscapes”. De jaarlijkse Communications Summit wordt georganiseerd op 26/11 bij KBC in Brussel.

Meer info op www.csquare.be of bij Julie Cluydts, C² secretariaat op info@csquare.be

Over ons
C² vertegenwoordigt en behartigt de belangen van natuurlijke en rechtspersonen actief in het domein van de Communicatie.
Volg ons op sociale media
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief