• by: [:swvar:text:225:]
  • April 4th, 2019
  • Category: Jobs

Senior consultant PR


Join us. It’s the right thing to do.

Wij zijn geen consultants of reclamebureau pur sang. We zijn beide. Een communicatiebureau waar agency en consultancy samenkomen en elkaar versterken. Dat is de essentie van hoe we werken en wie we zijn. En wij, dat zijn meer dan 80 specialisten en een pak services: branding, advertising, social media, overheidscommunicatie, PR, online design, digital marketing, enzovoort. We doen wat nodig is, zolang het juist is. En dat kan enkel met de juiste ambitieuze mensen. You’re in?

Senior consultant PR


Jouw functie

Maakt jouw hart spontaan een sprongetje bij het horen van het woord ‘lifestyle’? En zou je bijna een nier afstaan om samen te werken met die ene hippe blogger om dat leuke merk te boosten? Rustig maar, we hebben het niet gemunt op je organen. Wél op je ervaren pr-guts en supercreatieve brein.

 

Als geen ander weet jij journalisten en het medialandschap te bekoren met toffe content, frisse invalshoeken en knisperende ideeën. Opvallende persevents, stunts, reizen en acties voor en met influencers? Jij bedenkt én organiseert ze tot in de puntjes. Zo zet je de producten en diensten van onze B2C-klanten optimaal in de verf en versterk je hun reputatie. Je adviseert hen deskundig op basis van goed doordachte pr-strategieën en -plannen en marktanalyses, maar ook vanuit een stevig buikgevoel dat je zelden in de steek laat. Daarbij speel je alert in op actualiteit, trends en de noden van de uiteindelijke doelgroep (lees: de consument).

 
Jouw profiel

Meebouwen aan de naamsbekendheid van lifestyleklanten is jouw langste leven. Met minstens 10 jaar pr-ervaring op zak ben jij helemaal thuis in het wereldje van opinieleiders en -makers. Als inspirerende senior adviseur weet je hoe de FMCG-markt in elkaar steekt en kan je elke pr-insteek zowel proactief als reactief bijsturen. Daarvoor combineer je gretig traditionele en nieuwe media met digitale technologieën, als het maar wérkt.

 

Een vlotte pen en sterke tweetalige knobbel zijn essentieel om je creatieve ideeën met flair aan de man/vrouw te brengen en de juiste contacten aan te knopen. Daarbij komt je extraverte, gedreven en empathische persoonlijkheid goed van pas. Je werkt prima samen in een team, maar kan ook volledig zelfstandig en stressbestendig je plan trekken.

 
Ons aanbod

One day you’re in and the next you’re out. Dat geldt misschien voor Project Runway, maar niet voor jou als pr-expert in hart en nieren (jawel, daar zijn we weer met die organen). Jij zet alles op alles om jouw job zo goed mogelijk te doen en dat houdt in dat elke werkdag anders is. Je krijgt een flinke portie vrijheid en kansen om verantwoordelijkheid te nemen en te groeien, als het maar vonken geeft. Je komt terecht in een fijn team dat elkaar steunt door dik en dun. En ook de koffie is hier prima. Wat denk je: zien we je hier binnenkort opduiken?

 

Become one of our bright people.

Mail je motivatiebrief en cv naarbruno.leyssens@rca.be.

Any questions? 0473 69 51 05

Over ons
C² vertegenwoordigt en behartigt de belangen van natuurlijke en rechtspersonen actief in het domein van de Communicatie.
Volg ons op sociale media
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief