• by: [:swvar:text:225:]
  • December 1st, 2020
  • Category: Blog

Vacature Lewis PR - Account Manager PR


Lewis PR is hiring !

Vacature Account Manager PR

We zijn op zoek naar nieuwe collega’s bij LEWIS Antwerpen: PR talent voor de functie Account Manager.
Als Account Manager PR ben je eindverantwoordelijk voor een uitgebreid pakket klanten, gaande van lokale maatschappelijke spelers over overheidscampagnes tot internationale technologische kleppers. Je schrijft communicatieplannen, zet de koers uit en zorgt ervoor dat die koers aangehouden wordt. Als het onderweg gaat stormen stuur je de koers bij om toch dat einddoel te halen. Dit betekent dat je proactief denkt én handelt en dit op een goede manier weet over te brengen naar zowel je klanten als je eigen team.

Wat ga je precies doen?
Je geeft leiding aan 2 enthousiaste collega’s die het vak graag verder van jou willen leren en staat in nauwe samenwerking met de PR Director. We zoeken dus sowieso een teamplayer. Je geeft constructieve feedback waarmee je je team beter maakt, leert hen de kneepjes van het vak en schenkt ook de nodige aandacht aan sfeer en gezelligheid. Dat vinden we namelijk erg belangrijk bij team LEWIS!

Daarnaast heb je een uitgebreid portfolio van accounts. Hiervoor schrijf je de strategische communicatieplannen en bewaakt de kwaliteit hiervan goed. Dit betekent dat je constant op de hoogte bent van wat er speelt en houd je alle ontwikkelingen in de markt die interessant kunnen zijn voor je klanten in de gaten. Je volgt het nieuws op de voet en wanneer je kansen ziet, weet je hier snel op in te haken.

Ook ben je een kei in (werk)relaties onderhouden. Je zorgt ervoor dat je klanten gelukkig zijn én blijven. Je leidt meetings, organiseert brainstorms en verrast ze met nieuwe dingen.

Wie ben jij?
• Je hebt een bachelor of master diploma op zak
• Je hebt reeds enkele jaren werkervaring aan bureauzijde
• Je hebt een goede kennis van de Engelse en Franse taal
• Je bent flexibel en beschikbaar voor 40 uur per week
• Je bent een netwerker en beschikt over een goed organisatievermogen en de nodige overtuigingskracht.
• Je bent een enthousiaste teamplayer die een goede werksfeer belangrijk vindt

Wie zijn wij?
LEWIS is een internationaal communicatiebureau, gespecialiseerd in PR, content en digitale marketing. Al meer dan 25 jaar ondersteunen we merken en organisaties om hun verhaal te vertellen aan de mensen die voor hen het belangrijkst zijn. We doen dit door de juiste strategie en boodschappen te bepalen en dat voor zowel earned, owned als paid media.

Team LEWIS werkt voor toonaangevende merken binnen een heel divers portfolio. Je komt terecht in een hecht team in Antwerpen waarbij de focus duidelijk ligt op consumentenmerken en verhalen met een lokale en maatschappelijke relevantie. Zo werken we dagelijks voor verschillende merken zoals bol.com, LG, HelloFresh, Kingston, Mooimakers, Informazout, Intersystems en Sunweb. Daarnaast doen we veel projecten waar we onze energie en creativiteit in kwijt kunnen.

Zie jij jezelf wel als Account Manager PR bij LEWIS Antwerpen werken? Neem dan contact op met Olga Liket via +31 (020) 220 0 220 of stuur je cv met motivatie naar olga.liket@teamlewis.com.

Over ons
C² vertegenwoordigt en behartigt de belangen van natuurlijke en rechtspersonen actief in het domein van de Communicatie.
Volg ons op sociale media
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief