• by: [:swvar:text:225:]
  • June 24th, 2021
  • Category: Blog

Vacature: Specialist online communicatie/webbeheerder


@ ZNA Sint-Elisabeth !

Specialist online communicatie/webbeheerder

ZNA zoekt een voltijdse specialist online communicatie/webbeheerder voor onbepaalde duur.

Zin in een boeiende en afwisselende functie waarin je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen?

Gebeten door online communicatie? En zin om aan de slag te gaan in de zorgsector? Dan is deze functie iets voor jou: de Antwerpse ZNA-ziekenhuizen zijn op zoek naar een online communicatiespecialist die zijn of haar schouders zet onder het beheer van de ZNA-website. Daarnaast spelen in deze job ook intranet, nieuwsbrieven en sociale media een belangrijke rol. Met jouw expertise, ervaring en creativiteit zorg je voor mooie en toegankelijke online communicatie mét impact.

Werken voor ZNA is deel uitmaken van een vooruitstrevend netwerk van 9 ziekenhuizen in de regio. Bij ons word je uitgedaagd om je te ontwikkelen tot professional in jouw vakgebied. Daarbij staan kwaliteitsvolle en toegankelijke zorg centraal. Als medewerker kan je mee werken aan ambitieuze projecten zoals de grootschalige uitrol van een elektronisch patiëntendossier, de verhuis naar het nieuwe ZNA Cadix-ziekenhuis aan Park Spoor Noord en de uitbouw van de samenwerking met de GZA Ziekenhuizen.

Samen met 6.000 ZNA-collega’s gaan we voor een klantgerichte aanpak in een innovatieve omgeving waarin je dagelijks van elkaar leert en samen groeit.

Wat is jouw uitdaging?
Je bent verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en de verdere ontwikkeling van de ZNA-website. Je vertaalt de behoeften van gebruikers én van interne klanten naar actieplannen om de website te verbeteren. Je zorgt voor de opvolging en aansturing van de externe partners waar ZNA mee samenwerkt (webbureau, design bureau).
Je bent ook het aanspreekpunt voor het ZNA-intranet. Samen met de IT-collega’s werk je aan de ontwikkeling van een nieuw, sociaal intranet in Sharepoint/Microsoft 365.
Je werkt mee aan het nieuw online portaal voor patiënten en zorgverleners.
Je werkt nauw samen met de andere collega’s in het ZNA-communicatieteam en ondersteunt je collega bij het beheren, monitoren en analyseren van de sociale mediakanalen van ZNA.
Je analyseert surf- en klikgedrag om de impact van je ZNA-communicatie-acties te verhogen (Google Analytics). Je zorgt ook voor een duidelijke rapportering.
Je waakt erover dat de online communicatieaanpak aansluit bij de strategie, waarden en huisstijl van ZNA en zorgt voor afstemming en draagvlak bij de betrokken stakeholders.
Voor een uitgebreide functiebeschrijving, mail naar hr.jobs@zna.be

Wat zijn jouw troeven?
Je hebt een diploma op zak in een richting relevant voor deze functie.
Je hebt minstens 5 jaar ervaring als webbeheerder.
Heb je ook al ervaring als projectmanager of in het aansturen van een webbureaus? Dan is dat in deze functie mooi meegenomen.
In jouw rugzak zit de nodige technische bagage: kennis van HTML5, CSS, Sharepoint, Microsoft 365 en e-mailmarketing. Ook heb je het beheer van Drupal-websites onder de knie. Kan je uit de voeten met Animate en Photoshop? Dan zijn dat pluspunten.
Je denkt in functie van de doelgroep: je speelt in op behoeftes en gebruikersvriendelijkheid komt bij jou op de eerste plaats. Kennis van UX is dan ook mooi meegenomen.
Je zorgt voor heldere en toegankelijke communicatie. Je zorgt ervoor dat teksten en webpagina’s beantwoorden aan de SEO-principes. Dankzij jouw oog voor esthetiek, compositie en kleurgebruik til je onze communicatie naar een nóg hoger niveau.
Je houdt ervan om te experimenteren met nieuwe platformen en apps en slaagt erin de beste keuze te maken om de vooropgestelde doelstellingen te bereiken.
Je bent creatief én nauwgezet.
Je bent communicatief, servicegericht en een echte team player.
Je bent een prima organisator, weet zelf prioriteiten te stellen in je werk en kan goed omgaan met strakke deadlines.
Pragmatisch denken en probleemoplossend handelen zit in jouw natuur.
Werken bij ZNA is kiezen voor patiëntgerichtheid, samenwerken, kostenbewust werken, respect en professionaliteit. Want goed voor onze patiënten zorgen, daar draait het bij ZNA om.

Waarom werken bij ZNA?
Wij bieden jou een prettig werkklimaat in een enthousiast team met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit.
We zorgen voor een evenwichtig loonpakket met talloze extra’s (o.a. maaltijdcheques van 7,5 euro, gratis hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, …).
Als ZNA-medewerker ben je gratis aangesloten bij de ZNA Club met tal van acties, evenementen en nog een uitgebreid gamma aan kortingen en voordelen (Benefits @ work).
Je hebt binnen ZNA een ruim aanbod aan opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden gericht op persoonlijke groei en om je vakkennis bij te spijkeren.
Maar dat is lang niet alles! Ontdek alle voordelen van een job bij ZNA op onze ZNA website.
Wat bieden we je aan?
Contract: onbepaalde duur
Locatie: ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen, maar je werkt ZNA-overkoepelend
Jobtime: 100% (38 uur/week)
Heb je nog vragen?
Info over de wervingsprocedure? Contacteer Gwenn De Deyne, HR specialist, op 03 234 40 50.
Meer weten over de functie? Contacteer Bram Van Dessel, manager communicatie, op 0485 28 17 99 of bram.vandessel@zna.be

Vacaturenummer: 7646

Over ons
C² vertegenwoordigt en behartigt de belangen van natuurlijke en rechtspersonen actief in het domein van de Communicatie.
Volg ons op sociale media
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief