LID WORDEN

 

Wil jij ook lid worden van The Corp Comm Community?

The Corp Comm Community vormt de grootste federatie van Belgische corporate communicatieprofessionals.

Dit zijn de voordelen verbonden aan je lidmaatschap:

Je bent lid van de grootste corporate communicatie community van België

Je blijft op de hoogte van wat er gebeurt in de wereld van de corporate communicatie

Je kan genieten van een heel palet aan activiteiten om je kennis verder aan te scherpen. We voorzien een interessante mix van trainingen voor startende communicatieprofessionals alsook de meer ervaren collega’s : case presentaties, trends en tendency updates, expertise sharing sessies etc. We mikken steeds op een ritme van ongeveer 1 kennisactiviteit per maand en jij kan ongelimiteerd deelnemen.

Je onderhoudt regelmatig je contacten met andere communicatieprofessionals op een van onze netwerkactiviteiten zoals de Corp Comm drink, de Communication Quiz of onze eindejaarsreceptie.

Je kan deelnemen aan de corporate communicatie conferentie, onze jaarlijkse hoogmis waar we de wereld van de corporate communicatie samen brengen rond 1 actueel thema met top key note sprekers.

Je kan binnen de community vragen stellen, standpunten meedelen of een debat opstarten betreffende corporate communicatie onderwerpen, onze leden fungeren als een klankbord voor elkaar.

Je geniet een gunsttarief voor je deelname aan al onze activiteiten

Vanaf 2023 kan je je vacatures voor corporate communicatie functies gratis op onze website in de kijker plaatsen en dus versterken

Schrijf je nu in en geniet van de vele voordelen als lid van The Corp Comm Community! Welkom!

Het lidgeld bedraagt 250 euro per jaar. Hiermee ben je volwaardig individueel  lid van The Corp Comm Community en geniet je van alle voordelen.

Het lidgeld bedraagt 1100 euro per jaar. Bij een corporate lidmaatschap zijn ALLE medewerkers van de organisatie volwaardige leden.

The Corp Comm Community werkt nauw samen met opleidingscentra in communicatie zoals hogescholen en universiteiten.

Wij verwelkomen ook toekomstige communicatieprofessionals die kunnen genieten van de voordelen van onze community.

Schrijf je nu in en geniet van de vele voordelen als lid van The Corp Comm Community! Welkom!

Voorwaarden:

Lidmaatschapsfacturen zijn betaalbaar binnen 30 dagen na ontvangst van de factuur. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Opzeggen van het lidmaatschap voor het volgende kalenderjaar kan tot 30 dagen voor de start van het nieuwe kalenderjaar.