OVER ONS

 

The Corp Comm Community verenigt, vertegenwoordigt en versterkt de belangen van corporate communicatieprofessionals (ook in spé) actief voor bedrijven, organisaties en agentschappen, gevestigd in België.

The Corp Comm Community heeft tevens als doel het promoten en professionaliseren van het domein van de corporate communicatie. Corporate communicatie richt zich op de onderneming of organisatie zelf en omvat alle communicatieactiviteiten van private of publieke organisaties naar hun interne en externe stakeholders met als doel het creëren van impact op hun reputatie, imago, activiteiten en resultaten.

 

The Corp Comm Community wordt aangestuurd door een Raad van Bestuur van 11 leden. Zij zijn verantwoordelijk voor het algemene en strategische beleid van de federatie en voor de organisatie van de activiteiten. De leden van de Raad van Bestuur worden voorgedragen en verkozen door de Algemene Vergadering voor een periode van 3 jaar. Alle leden van de community komen in aanmerking om voorgedragen te worden door een bestuurslid om de Raad van Bestuur te vervoegen. Maak kennis met onze huidige Raad van Bestuur.

 

Bestuur

Veerle Van Mierlo

Voorzitter

Bpost

Eveline De Ridder

Ondervoorzitter

Whyte Corporate Affairs

Nathalie Verbeeck

Managing Director Belgian PR Practice

Grayling

Bert Leoen

Director Group Communications

Proximus

Florence Muls

Chief Communication and CSR

Engie

Kris Poté

Vice President

Capgemini

Erik Lenaers

SVP Integrated Media Strategy

Weber Shandwick

Christopher Barzal

Partner

akkanto

Véronique Adam 

Director

DGA

Tom Van de Vreken

Woordvoerder & manager Media Rel.

ZNA