Learning from winning BORA cases

Voor de tweede keer, werden eind vorig jaar de BORA’s (Best of Reputation Awards) uitgereikt. De BORA’s zijn een initiatief van ACC, in samenwerking met CSquare, the Corp Comm Community. Deze awards erkennen en belonen het beste werk in earned media & influencer relations. Ze zetten de creatieve uitmuntendheid in de verf van strategie en campagnes en evalueren ook hun impact.  

 

In 2023 groeide het aantal inzendingen nog verder tot bijna 60. De jury, bestaande uit stuk voor stuk communicatie professionals uit de bedrijfswereld, heeft alle cases in eerste instantie online beoordeeld, daarna volgde een presentatieronde en konden de juryleden vragen stellen. 19 cases werden in november beloond met een gouden, zilveren of bronzen award tijdens een prachtig event in Antwerpen.

 

Op 29 februari stellen de indieners van 3 winnende cases hun aanpak voor aan onze leden. Het gaat om de crisiscommunicatie van Barry Callebaut (met Weber Shandwick), CEO-positionering bij Torfs en Striktly Business Software (door Bepublic) en de communicatieaanpak bij de Oosterweelverbinding (met Whyte).

 

PRACTICAL DETAILS

Date: 29/02/2024

Venue: The National Golf Brussels – Du Roy de Blicquylaan 7 – 1933 Sterrebeek

Timing: 18:00-21:00

Price: 50eur (members)  – 120eur (non-members)

REGISTER