Lifestyle PR-consultant

RCA is een bureausysteem voor merken, marketing en communicatie. Ons werk gaat altijd verder dan. Verder dan fullservice, verder dan de som van de delen, verder dan mèh.

Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren lifestyle pr-consultant om ons pr-team te versterken.

Wat ga je doen

Voor je B2C-klanten (focus op FMCG, lifestyle en fashion) ben je een ervaren gids in de wereld van media en content creators. Je verzorgt de persrelaties, stelt creatieve pr-strategieën en -plannen op en stuurt die zowel proactief als reactief bij. Daarbij speel je steeds alert in op trends en ad-hoc-communicatienoden. Je weet je klant professioneel te adviseren en de relevante doelgroepen snel te identificeren. Je organiseert creatieve persevents, persconferenties, persreizen en -acties voor/met influencers die je tot in de puntjes verzorgt.
Je weet dat, naast de pers, de content creators even belangrijk zijn en je kent ze dan uiteraard ook bij naam en faam.

Wat verwachten wij van jou

Na je hogere opleiding heb je minimaal 3 jaar ervaring opgedaan in een pr-bureau of in de brede communicatiesector.Heb je interesse in food en beverage, interieur, lifestyle en fashion? Beschik je daarnaast ook nog eens over een vlotte pen en ben je tweetalig? Dan ben jij de m/v/x die we zoeken. Alleszins vind je prima je weg in het medialandschap, zowel het klassieke als het nieuwe, elk met hun specifieke troeven en beperkingen. Je werkt goed samen in een team, maar kan ook zelfstandig je plan trekken.

Wat mag je van ons verwachten

Je mag een boeiende job verwachten met flink wat afwisseling en uitdagingen. Samen met je collega’s ga je steeds gedreven op zoek naar geïntegreerde en creatieve communicatieoplossingen. RCA is een van de grootste onafhankelijke communicatiebureaus in België en staat garant voor een aangename en bruisende werkomgeving en een ongedwongen sfeer. Ons eigen RCAfé is daar een perfect voorbeeld van. Voor wat hoort wat: wij bieden je een aantrekkelijk loon aangevuld met een interessant pakket extralegale voordelen en een eigen opleidingsaanbod via onze RCAcademy.

Helemaal overtuigd?

Bezorg ons je cv en motivatiebrief via Bruno@rca.be voor 22 februari 2024.

Nog vragen?

Neem contact op met Bruno Leyssens via 0473 695 105