Als ervaren senior pr-consultant begeleid je onze klanten op het vlak van corporate communicatieplannen, met inbegrip van alle instrumenten (kernboodschappen, Q&A’s, position papers,…). Je beheert hun persrelaties deskundig en zet de theorie om in de praktijk wanneer nodig. Voor onze klanten organiseer je events, persevents en -reizen en evt. mediatrainingen en crisisworkshops. Je bent in staat om de relevante stakeholders te identificeren en te benaderen.

Profiel

Je genoot een hogere opleiding, hebt relevante bagage met minimaal 5 jaar ervaring en een uitgesproken hands-on aanpak. Je kent de mediawereld als je broekzak en advies geven aan CEO’s of COO’s bezorgt jou geen weke knieën. Je weet hoe je een verhaal nieuwswaardig moet brengen en durft de klant hierop te challengen. Dat je iedere dag de krant leest is vanzelfsprekend.

Aanbod

Je mag een boeiende job verwachten met flink wat afwisseling en uitdaging. Samen met je collega’s ga je steeds gedreven op zoek naar geïntegreerde en creatieve communicatieoplossingen. Verder staat RCA garant voor een aangename werkomgeving en een ongedwongen sfeer. In ruil bieden we je een aantrekkelijk loon aangevuld met een interessant pakket extralegale voordelen en een eigen opleidingsaanbod via onze RCAcademy.

Bezorg ons een cv en motivatiebrief, via bruno@rca.be