SAVE THE DATE : 23 NOVEMBER 2023 !

Het C Square team is heel erg blij jou opnieuw te kunnen uitnodigen voor ons jaarlijks georganiseerde Belgian Communication Summit !

Dit jaar zal deze doorgaan op dinsdag 23 november te Brussel.

 

Wie zijn wij?

C Square is een corporate communicatie gemeenschap die zich inzet voor het verenigen, vertegenwoordigen en versterken van de belangen van corporate professionals. Dit jaar zal onze top voor het eerst gericht zijn op corporate communicatie en daarom hebben we gekozen voor de volgende vraag: “Hoe kan corporate communicatie de wereld veranderen?”

Als professionals geloven wij dat corporate communicatie de kracht heeft om onze samenleving te veranderen. Echter, we zijn ons ook bewust van de uitdagingen waar we vandaag de dag mee te maken hebben. Door deze kwesties met experts te bespreken, kunnen deelnemers hun kennis vergroten en zich beter voorbereiden op toekomstige uitdagingen.

 

Waarom? 

Als gemeenschap is het ons doel om het belang van corporate communicatie in het dagelijks leven van mensen te benadrukken en hun motivatie te vergroten om zich op dit gebied te verbeteren. Dit biedt een unieke kans voor professionals en studenten om samen te komen en te discussiëren over de sleutelrol van bedrijfscommunicatie in een voortdurend veranderende samenleving.

TIMING

17:30-18:00: Welcoming

18:00-18:10: Intro

18:10-18:40: Keynote speaker

18:40-19:40: Panel discussion

19:40-21:30: Networking reception

PRIJS

Kortingsprijs voor C Square leden.

INSCHRIJVEN

De inschrijvingsmodule zal op het einde van de maand beschikbaar zijn.

PLAATS

Brussel

SPREKERS

AL TWEE EERSTE “TEASERS”

> Prof. dr. Brahim Zarouali

Professor Persuasieve Communicatie en Digitalisering
Faculteit Sociale Wetenschappen – KU Leuven

> Annick Boyen

VP Communications Global Markets and External Affairs EU at Unilever based in Rotterdam and Brussel at Unilever

MODERATOR

> Luigi Sementilli

Luigi is oprichter van Parla & Cambia en professionele host, publieke spreker and strategische communicatie adviseur voor changemakers.

Hij gelooft heel hard in de kracht van het dialoog en positieve communicatie om de wereld toch een beetje beter te maken.

ENKELE FOTO’S VAN VORIGE EDITIES